G V B

Citytrip 11 november

Posted By

adm_arne

Published Date

juli - 18 - 2023

De citytrip van 11 november!

Het was eindelijk zo ver, we gingen op citytrip.

Tussen 8.45 en 9.00 werden wij thuis opgehaald, wat een luxe.

Met 4 cursisten( Swannet,Thirza, Savannah en Amé) en twee enorm gezellige instructrices: Bernice en Nanja gingen wij onderweg naar de eerste stop: La Place, Bodegraven.

Na 1,5 uur rijden en heel wat regenbuien verder (ondertussen nog een paar keer in -en uitvoegen op de snelweg geoefend) hebben Swannet en Savannah ons veilig naar de La Place in Bodegraven gereden, hier hebben wij een koffietje en theetje gedronken en gingen we daarna door met de citytrip.

De volgende stop was Rotterdam. Thirza en Amé zijn vanaf Bodegraven daar naartoe gereden.

Wat is Rotterdam een drukke stad zeg! Harderwijk is er niks bij 😉

In Rotterdam hebben we de auto geparkeerd in een parkeergarage en hebben wij de Erasmusbrug en hotel New York bekeken. Onze reisleider Gert kon helaas niet bij de citytrip zijn dus ik kan niks vertellen over de geschiedenis van Hotel New York.

Toen we de parkeergarage weer uit reden vond Bernice het leuk om een helling proef te doen, dit ging uiteraard goed want dat leer je allemaal tijdens je rijlessen.

Thirza en Amé reden verder naar Scheveningen, ondertussen begon de zon ook wat meer te schijnen. De zon begon zo hard te schijnen dat Amé het verschil tussen de weg en de trambaan niet meer zag.

Rond half 1 waren we in Scheveningen aangekomen en hebben wij kibbeling gegeten en zijn wij met een Italiaan op de foto gegaan die graag een foto wou met Nederlandse meiden.

Daarna gingen we weer wisselen en reden Swannet en Savannah ons naar Schiphol, heel leerzaam om daar te rijden. Na Schiphol zijn we doorgereden naar Amsterdam en hebben we door wat wijken heen gereden en zijn we daarna de snelweg weer opgegaan onderweg naar het mooie Putten. Ergens bij een tankstation hebben wij nog eens gewisseld en gingen we onze weg naar Putten vervolgen. Rond 17.00/17.15 waren we weer thuis.

Het was een enorm leerzame dag! In Harderwijk rondrijden zal nu een eitje zijn!

Klik op de foto’s om te vergroten.

 
Uncategorized,