G V B

Ons team

Leer ons beter kennen

Bernice Jaarsma

Mijn naam is Bernice Jaarsma en ook ik ben woonachtig in Putten. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam voor Gert. Echter ken ik Gert al langer, ik heb namelijk mijn rijbewijs bij hem gehaald! Mijn focus tijden de les ligt op het creëren van een ontspannen sfeer waarin cursisten met plezier leren autorijden. Het comfort en vertrouwen van mijn cursisten staan centraal. Mijn doel is niet alleen het overbrengen van de benodigde rijvaardigheden, maar ook het zorgen voor een positieve en plezierige leerervaring. Naast mijn dagelijkse werk ben ik actief als ruiter en in de sportschool. Je kunt me ook tegenkomen tijdens wandelingen met mijn hond Loeka. Zij is niet zo’n fan van Gert, hij is al eens gebeten..

Mijn naam is Dick de Vries, geef sinds 2013 rij-instructie in de regio Harderwijk. Mijn instructiestijl is duidelijk en bovendien rustig, opbouwend in moeilijkheidsgraad, daar waar nodig is er voldoende ruimte voor herhalingen, waarbij fouten en vergissingen maken geen punt is, dat hoort bij het leerproces, gezamenlijk op een leuke manier op weg naar het einddoel, het felbegeerde roze pasje. Vanwege de behoefte ben ik ook gespecialiseerd in rijopleidingen op maat voor mensen die faalangst hebben, of een andere beperking zoals b.v. ADD, ADHD en Autisme. Ik heb specifieke trainingen en opleidingen gevolgd om met deze bijzondere doelgroep(en) om te kunnen gaan, en les te kunnen geven. Dus zie ik je binnenkort in de lesauto?
Je bent van harte welkom.

Dick de Vries
Gert van Beek

Mijn naam is Gert van Beek, getrouwd en woonachtig in Putten. Na de MAVO en de HAVO (Putten/Ermelo) doorlopen te hebben ben ik in 1984 bij de politie terecht gekomen. Ik heb dit werk ruim 17 jaar met veel plezier gedaan. Na enige tijd in een beveiligings- en particulier onderzoeksbedrijf gewerkt te hebben, ben ik in 2010 in de rijschoolwereld gestapt. Hier heb ik enkele jaren bij een grote rijschool in Putten gewerkt waarna mijn vrouw en ik op 1 maart 2014 voorzichtig met één lesauto zijn begonnen. Op dit moment rijden we met 4 nieuwe en moderne VW Golf 8 rond. Het is belangrijk dat het in de lesauto een ontspannen en een leerzame sfeer is. Hierdoor wordt de stof sneller opgepakt en begrepen. Een ieder zal dus net zoveel les krijgen als dat hij/zij nodig heeft. Wij hopen je in één van onze lesauto’s te mogen begroeten.